Kurser / community

Välkommen!
Här finns info om mina kurser i röst och låtskriveri, privata sessioner samt “Fias vänner”– community ( scrolla ner för info om samtliga)

Communityn  Fias vänner är en plattform där du kan stötta min musik och kursverksamhet och som  medlem bli inbjuden till olika medlemsträffar,  events, inspirationstillfällen, få reducerat pris på konserter och kurser samt andra överraskningar.

Kontakta gärna mig för info och/ eller om du har frågor

Om att hålla kurs och sånt….

Att få vara med när människor får kontakt med sig själva och sin passion, vågar visa sig och får uttrycka det de har längtat efter. Det är det bästa som finns! Stort eller smått. På olika plan. På olika sätt. Plötsligt hittar någon en ingång och skriver en låt som är viktig, en annan vågar sjunga en sång högt i rummet efter 50 år av röstskam, en tredje hittar nyckeln till att skriva och hittar ord att berätta det som behöver komma ut. Det blir ett fint samtal om det, kanske en bok så småningom.

Att få jobba med skapande men samtidigt också hela livet självt. Och fixa olika platser och sammanhang där det här magiska kan bli till. Det vill jag ❤

Titta gärna in! / Fia

”Kursen var på det hela taget genomtänkt, personlig, mysig och generös. Den hade som, alla dina kurser, högt i tak. Jag upplever att du är oerhört intuitiv, lyhörd och inkännande och en fantastisk och kunnig pedagog som får en att våga på ett lekfullt och roligt sätt. Du får människor att växa. Dessutom är du en kanonbra musiker”.  / Elisabeth Falk ( skådespelare/ kursdeltagare) 

Mina kurser

Här är exempel på kurser som arrangeras regelbundet / eller som planeras för framöver. När kursen är igång står datum vid sidan, samt länk till info.

Hör gärna av dig om något koncept tilltalar dig och dina vänner. Finns möjlighet att arrangera specialsydda kurser / events också.

Skriv din sång- Låtskrivarkurs online ( pågår nu! se här för anmälan och info)

Har du alltid velat skriva låtar?  Känner du att det finns något i dig som liksom bubblar och vill ut, som om du bär på ord och musik, men du vet inte riktigt hur du ska börja? Börjar du skriva, men är sedan för kritisk för att fortsätta? Ger du inte tillräckligt utrymme för skrivandet i ditt liv?

Då kan den här kursen vara något för dig!

Låtskriveri röst och mod

En helgkurs ( eller ett antal tillfällen) där du får fokusera på din inre /yttre röst,  och ditt skrivande. Kreativa skrivövningar, låtskriveri, co-writing , samspel och feedback kombineras med röstövningar  i form av toning, ljudmeditation och metoder för att hitta rösten i kroppen. Detta för att skapa mod, frigöra kreativitet, hantera din inre kritiker och fördjupa din identitet som låtskrivare

Rösten skrivandet och livsmodet

Tanken är att den här kursen ska få vara som en oas mitt i livsbruset, en stund där du får tona, sjunga och skriva utan prestation.  Vi gör övningar tillsammans för att stärka mod och närvaro för att komma i kontakt med det vi vill uttrycka. Det blir ljudmeditation, toning, sång och kreativ skrivning. Det ges också möjlighet att läsa, prata, sjunga individuellt framför gruppen, ta plats med den egna rösten och få stöd i den processen. Finns också tid för samtal kring det vi tycker är viktigt i våra liv just nu. Kursen hålls i en liten grupp på 8-12 personer

Retreat

Utforska din röst: Tona och sjung

Steg 1 och 2 ( 3-5 dagar)
Fördjupningskurs för dig som vill utforska röstens möjligheter och använda rösten som ett livsverktyg. Ljudmeditation, toning och andra övningar används för att hitta rösten i kroppen, skapa närvaro, sammanhang  och inre mod. Du får även sjunga inför gruppen och få individuell coaching och stöd att utveckla ditt eget uttryck.

Privata sessioner

Vill du jobba privat med rösten, hitta ditt sceniska uttryck, få igång din kreativitet- ditt skrivande eller kanske få ett ljudbad eller ljudbehandling? ( detta gör jag hela tiden- hör av dig om du vill boka)
Hör av dig till mig så kan vi göra ett upplägg :
1 session 800 kr
3 sessioner : 2000

(varje session är ca 1H)

Fias vänner En community för inspiration, vänskap och tröst

Jag tror att människor, särskilt i den här tiden, längtar efter kontakt. Det verkar finnas en hunger efter det äkta, autentiska – bortom det ytliga, och en stark längtan efter tolerans och kärleksfullhet. Som om vi vill våga komma närmare varandra, våga visa känslor vara sårbara- öppna oss och visa oss för varandra. Jag vill skapa sammanhang där detta kan ske på olika vis. Trygga rum där vi kan få kontakt på ett djupt plan. På mina kurser får jag ofta vara med att detta sker.  När vi läser upp texter vi skrivit visar vi oss, när vi gör en låt tillsammans behöver vi lita på varandra för att det ska kunna bli ett bra flow och när vi gör ljud /sjunger tillsammans blir klangen något som förenar oss.

Jag har länge haft en idé om att skapa en community– där man kan gå kurser men också vara med på olika events. Där vi kan ses, vara kreativa, samtala, inspirera varann, spela , sjunga och peppa varann.

Det kan vara en inspirationsträff, en vardagsrumskonsert, en öppen scen, ett författarsamtal osv osv.. Så- jag har gjort slag i saken och startar nu Fias vänner


Vill du bli medlem? Finns olika sätt att stötta och vara med ❤

Kolla in min sida på patreon och se om det är något för dig ( info kommer snart)

Hoppas vi ses på något vis – i något sammanhang.

Allt gott så länge ❤
Fia